Bevoorrading

In het deelnamepakket is een ruime bevoorrading inbegrepen. We zorgen voor een diversiteit aan producten, zoals fruit, koeken, energiereep, belegde broodjes, water, suikerhoudende dranken, honingwafel en voor elke finisher een fris Lupulus blond biertje .

Na 24.5 km komen de deelnemers aan de 35 & 50 km terug in de omgeving van CC Den Elzas te Huldenberg. Deelnemers kunnen er genieten van een warme soep en belegde broodjes. In deze zone is de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis aanwezig voor de EHBO verzorging. 


Met aandrang vragen we de deelnemers niet te starten voor het aangegeven uur. Als organisatie heeft het ons veel moeite gekost om de nodige toelatingen te verkrijgen bij de diverse lokale instanties.  Daarnaast gaat de tijdsregistratie aan de hand van uw startnummer pas in op het aangegeven startmoment.  We vragen eveneens met aandrang dat alle deelnemers in de startzone en de bevoorradingszones een mondmasker dragen. 

• Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 50 km kunnen vrij starten tussen 6u00 & 8u30

• Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 35 km kunnen vrij starten tussen 7u00 tot 9u00.

• Alle deelnemers dienen ten laatste om 18.00 uur de eindmeet te bereiken.  

De openings- en afsluitingstijden van de posten zijn gebaseerd op een min van 4.2 km/u en max 7.0 km/u. Lopen en snelwandelen is toegestaan, hou echter rekening met de openings- en sluitingstijden van de diverse rust- en bevoorradingszones.