Bevoorrading

Onder voorbehoud van de geldende COVID-maatregelen is in het deelnamepakket een ruime bevoorrading inbegrepen. We zorgen voor een diversiteit aan producten, zoals fruit, koeken, energiereep, belegde broodjes, water, suikerhoudende dranken, honingwafel en voor elke finisher een fris Lupulus biertje.

Na 24.5 km kunnen deelnemers aan de 35 & 50 km beschikken over hun bagage in CC Den Elzas te Huldenberg.  In deze rust- en bevoorradingszone is de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis aanwezig voor de EHBO verzorging. 


Met aandrang vragen we de deelnemers niet te starten voor het aangegeven uur. Als organisatie heeft het ons veel moeite gekost om de nodige toelatingen te verkrijgen bij de diverse lokale instanties.  Daarnaast gaat de tijdsregistratie aan de hand van uw startnummer pas in op het aangegeven startmoment. 

• Voor de 50 km is een gezamenlijk startmoment voorzien om 6.30 uur. Deelnemers kunnen weliswaar vrij starten tot 8u30

• Voor de 35 km is een gezamenlijke start voorzien om 7.00 uur,  Ook hier kunnen de deelnemers vrij starten tot 10u00.

• Alle deelnemers dienen ten laatste om 18.00 uur de eindmeet te bereiken.  

De openings- en afsluitingstijden van de posten zijn gebaseerd op een min van 4.2 km/u en max 7.0 km/u. Lopen en snelwandelen is toegestaan, hou echter rekening met de openings- en sluitingstijden van de diverse rust- en bevoorradingszones.