Bevoorrading

In het deelnamepakket is een ruime bevoorrading inbegrepen. We zorgen voor een diversiteit aan producten, zoals fruit, koeken, energiereep, belegde broodjes, soep, water, suikerhoudende dranken, honingwafel en voor elke finisher een fris Lupulus biertje.

Na respectievelijk 24.7 & 15.2 km komen de deelnemers van de 50, 35 en 25 km terug in de omgeving van CC Den Elzas te Huldenberg. Alle deelnemers kunnen er genieten van een tas verse soep en belegde broodjes. In deze zone is de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis aanwezig voor de EHBO verzorging.   Hierna wacht de deelnemers nog een tweede wandellus. 

Met aandrang vragen we de deelnemers niet te starten voor het aangegeven uur. Als organisatie heeft het ons veel moeite gekost om de nodige toelatingen te verkrijgen voor doorgang van de deelnemers in de natuurgebieden en bij de diverse lokale instanties. Daarnaast gaat de tijdsregistratie aan de hand van uw startnummer pas in op het aangegeven startmoment. We vragen eveneens met aandrang dat alle deelnemers in de startzone en de bevoorradingszones niet blijven hangen en de nodige voorzichtigheid nemen ten opzichte van de andere deelnemers.

  • Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 50 km kunnen vrij starten tussen 6u30 & 7u00
  • Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 35 km kunnen vrij starten tussen 7u00 tot 9u00.
  • Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 25 km kunnen vrij starten tussen 7u30 tot 10u00
  • Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 15 km kunnen vrij starten tussen  8u00 tot 10u00

Alle deelnemers dienen ten laatste om 18.00 uur de eindmeet te bereiken.

De openings- en afsluitingstijden van de posten zijn gebaseerd op een min van 4.2 km/u en max 7.0 km/u. Lopen en snelwandelen is toegestaan, hou echter rekening met de openings- en sluitingstijden van de diverse rust- en bevoorradingszones.