HET VERHAAL ACHTER DE

Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Huldenberg en Overijse , zowat de bakermat van de Belgische druiventeelt hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste plekjes in het Zuid-Dijleland. Ter gelegenheid van de Brabantse Ardennen Trail leiden diepe holle wegen je door een rijk lappendeken van bossen, rivieren en prachtige erfgoedparels.  De Doode Bemde, het samenvloeiingsgebied van Ijse en Dijle laat je kennismaken met een mozaïek van kleine akkers, populieraanplantingen, broekbosjes, hooilanden, ruigten en rietvelden, vijvers en grachten.  De IJsevallei staat dan weer garant voor enkele steile hellingen en heerlijke vergezichten.  


Kies je Brabantse Ardennen Trail

BRABANTSE ARDENNEN TRAIL 15 KM

Zuid-Dijleland in het hart van Vlaams-Brabant is een wandelgebied dat nooit verveelt. Een selectief parcours maakt van de Brabantse Ardennen Trail 15 km de ideale wandeling om in het zog van de geoefende stappers de sfeer op te snuiven.

BRABANTSE ARDENNEN TRAIL 25 KM

Zuid-Dijleland in het hart van Vlaams-Brabant is een wandelgebied dat nooit verveelt. Een selectief parcours maakt van de Brabantse Ardennen Trail 25 km de ideale wandeling om in het zog van de geoefende stappers de sfeer op te snuiven.

BRABANTSE ARDENNEN TRAIL 35 KM

Zuid-Dijleland in het hart van Vlaams-Brabant is een wandelgebied dat nooit verveelt. Een selectief parcours maakt van de Brabantse Ardennen Trail 35 km de ideale wandeling voor sportieve wandelaar..

BRABANTSE ARDENNEN TRAIL 50 KM

Zuid-Dijleland in het hart van Vlaams-Brabant is een wandelgebied dat nooit verveelt. Met de meanderende Dijle als houvast is deze Brabantse Ardennen Trail 50 km de ideale wandeling voor geoefende stappers en durvers.